Borászat és pálinkafőzés
A szeszcefre pH-érték beállításnak fontossága
A szeszcefre optimális erjedési pH-értéke 3,2 körül van. Kénessavval vagy speciális " Kombisavakkal " a pH
-értéket megfelelőképpen csökkentjük és ezzel a nemkívánatos tejsav-, vajsav- és ecetsav-baktériumok
fejlődését megakadályozzuk. ( Ezek a baktériumok cukorlebontást végeznek és a cefre minőségromlását
okozzák. Ilyen alacsony pH-n azonban szaporodásuk kisebb mértékű vagy gátolt, egyes fajok el is
pusztulnak. ).
Ha az erjesztett cefrét a desztilláció előtt hosszabb ideig kell tárolnunk, a cefre savanyítása az említettek
szerint javasolt, hogy a cefre romlását és a minőség csökkenését megakadályozzuk.
Méréstartomány: -2.0 - 16.0 pH
-5.0 to 60.0°C
Felbontás: 0.1 pH 0.1°C
Pontosság: (20°C) ±0.1 pH ±0.5°C
Jellemzők:
Vízhatlan kivitel ( IP67 védettség)
Automatikus hőmérséklet kompenzáció
Cserélhető elektróda
Automatikus egy- vagy kétpontos kalibráció
Automatikus kikapcsolás
Kétsoros kijelző pH érték és hőmérséklet megjelenítésére
Értéktartás funkció
[Részletek...]
7 990,- Ft (+ AFA)
7 990,- Ft (+ AFA)
Megtakarítás: 0,- Ft (+ AFA)
Méréstartomány: -2.00 - 16.00 pH
-5.0 to 60.0°C
Felbontás: 0.01 pH 0.1°C
Pontosság: (20°C) ±0.01 pH ±0.5°C
Jellemzők:
Vízhatlan kivitel ( IP67 védettség)
Automatikus hőmérséklet kompenzáció
Cserélhető elektróda
Automatikus egy- vagy kétpontos kalibráció
Automatikus kikapcsolás
Kétsoros kijelző pH érték és hőmérséklet megjelenítésére
Értéktartás funkció
[Részletek...]
9 990,- Ft (+ AFA)
Találatok 1 - 2 / 2
Utolsó frissítés: Friday, 26 April 2024 04:18